068 661 852

Delavnik od ponedeljka do sobote po dogovoru, nedelja zaprto.

Nova mezoterapija Dermaqual

Inovativni estetski postopek, ki s pomočjo nove mikrocip tehnologije doseže tudi v globje plasti kože in z vnosom aktivnih sestavin, aminokislin, rastlinskih ekstraktov in drugih sekundarnih zaščitenih sestav in vrhunskih Dermaqual serumov naredi kožo po vaših željah.

S povečanjem globinskega prodiranja v kožo, so tudi bolj kvalitetni in daljše obstoječi rezultati.

Sam proces je neboleč, vendar izjemno efektiven pri borbi z raznimi težavami na koži.

Postopek se priporoča v 4 zaporednih serijah od 7 do 15 dni razmaka odvisno od področja obdelave kože, priporočljiv je tudi en obnovitveni postopek v daljšem razmaku.

Postopek mezoterapije se uporablja lahko na obrazu, tudi okoli oči,vratu in dekolteju ter rokah.

Mezoterapija me je popolnoma navdusila, ko sem jo tudi sama poizkusila in sem bila presnečena nad rezultati, ki so vidni že po samo enem postopku. Serum se izbere po pogovoru in ogledu kože stranke, lahko se dela samo z enim ali pa se jih lahko tudi meša med sabo.

Izbira se med sledecemi serumi:

 • ASCORBIX 20% ( močan antioksidant, enači ton kože, zmanjšuje pore, popravlja poškodbe kože od prekomernega sončenja, anti age in revitalizacija kože)
 • EGF GENESIS ( pomlajevalni „cocktail“ z izredno močnim antiage  in lifting efektom, spodbudi proizvodnjo kolagena in elastina v koži ter sproži obnovo celic )
 • NEFERTITI LIFT ( takoimenovani nekirurski lifting. Takojšni učinek hidratacije, preoblikovanja ter čvrstilnega efekta na koži.Tega še posebno priporočam tudi na dekolteju.)
 • DQ HA35 (ultrakoncentrirana formula hialuronske kisline, ki je močan vlažilec, intenzivno zmanjšuje videz nastalih linij in gubic, izboljšuje tonus in zmanjšuje videz por)

   

 • DERMAECLAT (posebna belilna formula, namenjena koži, ki je neenakomerno obarvana, ima poškodbe od soncenja in preprečuje nadaljnji razvoj pigmentacije.

   

 • REJUVEYES (kompleks posebej zasnovan za predel okoli oči, dramatično izboljšuje videz gubic, zmanšuje videz podočnjakov ter zabuhlosti. Navlaži in nahrani, ter daje videz spočite in sijoče kože okoli oči.

   

Moja osebna izkušnja z mezoterapijo je vse več kot pozitivna. Ker zadeva deluje tudi bolj globinsko in ni klasična nega, so učinki resnično zelo efektivni ter opazni. Najbolj mi je priljubljen cocktail REJUVEYES za predel koli oči, ker imam tam najbolj izrazito mimiko in s tem posledično več gubic. Prav tako se navdušujem nad DQ HA35, hialuronska 3,5% kislina, ki mojo kožo naredi polno ter sijočega videza, prav tako mi zmanjša videz por.

Mezoterapijo definitivno priporočam vsem strankam, ki si ne želijo dramaticnih estetskih posegov in želijo ostati na ravni kozmetičnega salona in ne estetske kirurgije.