068 661 852

Delavnik od ponedeljka do sobote po dogovoru, nedelja zaprto.

Storitve

Ponujamo širok izbor kozmetično masažnih storitev

Cene storitev se nahajajo v zavihku cenik.

Laminacija obrvi

Hd brows tretma je veliko več, kot klasična laminacija. Oblika se prilagodi na celoto posamezne stranke. Od najbolj naravne do malo bolj intenzivnega ” looka”. Ostanejo nahranjene in lepega videza, še tedne. Preprosto nobenega dela ni več z njimi. Priporoča se obnova po 4 tednih ali več.

Keratinsko vihanje trepalnic

Eylash lifting je nova inovativna metoda, ki nežno privzdigne trepalnice, jih na videz podaljša in naredi bolj voluminozne. Je nov pristop v primerjavi s tradicionalnim trajnim podaljševanjem trepalnic. Namesto rolic se uporabljajo bolj udobne silikonske blazinice, izboljšana pa je tudi formula izdelkov. Rezultat so nežno privzdignjene in ne zavihane trepalnice. Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke, bodo z lifting učinkom postale izrazite. Za bolj izrazit učinek priporočamo, da v tretma vključite tudi barvanje trepalnic. Prednosti: nežno privzdigne trepalnice, ustvari videz dolgih in voluminoznih trepalnic, oči naredi bolj izrazne, učinek je viden takoj, traja do 4 – 6 tednov.

Nohtna protetika

Nohtna protetika

Uporablja se za prekrivanje raznih obolenj, podaljševanju nohtov do nohtne konice, izravnavanju površine nohta, pri korekturi glivičnih nohtov, pri nohtih z luskavico in ekstremno debelih olesenelih nohtih.

Depilacija

Depilacija je odstranjevanje dlak s toplim voskom. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo, daljše kot so dlake, bolj temeljito se jih odstrani. S toplim voskom odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, s prsnega koša ali hrbta. Predele pod pazduhami, na obrazu in brazilski bikini pa depiliramo z vročim voskom. Depilacija ne predstavlja več bolečine, ker so najnovejše tehnologije poskrbele za to. Koža je prijetna na otip, mehka, vraščene dlake so zgodovina. Primerno še za tako občutljivo kožo.

Pedikura

Pedikura

Nega stopal je izredno pomembna za vsakega posameznika. Stopala so naše močno orodje telesa in jim je potrebno posvetiti posebno nego. Noge namočimo v prijetno kopel zatem sledi celoten postopek pedikure. Ko je obdelava stopal končana, vas čaka še relaksacijska masaža stopal z nanosom pravilne izbire kreme. Občutek lahkotnih stopal vas bo spremljal še cel dan.

Permanentno lakiranje

Permanentno lakiranje

Je najnovejša tehnologija gelov, ki so fleksibilni, dolgo obstojni in se hitro ter enostavno odstranjujejo s topljenjem. Nanaša se tanko kot lak, je obstojen kot gel in ne poškoduje naravnega nohta. Gelish je primeren za vse, ki si želijo popolno nalakirane nohte, obstojne od 3 do 5 tednov ali pa želijo samo učvrstiti naravne nohte.
manikira

Manikira

Videz naših rok in nohtov je odraz vsakega posameznika, osebnosti, starosti ter negovanosti. Ker pa so izpostavljene različnim vremenskih pogojem jim je treba posvetiti redno negovanje in zaščito. Roke namočimo v prijetno kopel potem pa se posvetimo posamezni izbiri vsake stranke. Vaše roke bodo prav takšne kot si boste želeli.

mikroneedling

Mikroneedling

Mikroneedling je bolj intezivni postopek za izboljšanje reliefa kože, zmanjša se videz brazgotin in drobnih gubice poskrbi za dodatno piko na i, da je koža obnovljena in pripravljena na ” restart”. Po pogovoru z stranko in njenimi željami, se izbere tudi miks ” koktejlov”, ki se jih uporabi pri celotnem procesu. Priporočam 4 – 6 zaporednih tretmajev.

mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija je povsem naravna in izredno učinkovita metoda za pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju. Spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice, gladi površinske gube, koža se regenerira, navlaži in postane elastična.

Nega obraza

Klasična nega obraza

Vsi imamo različne tipe kož in s tem drugačno nego. Nega obraza mora biti skrbno izbrana za vsakega posameznika ter izbrana tudi glede na letni čas. Vsebuje vse od različnih pilingov, serumov mask, ter krem. Koža bo ponovno zasijala in videz kože je nenadoma izboljšan.