068 661 852

Delavnik od ponedeljka do sobote po dogovoru, nedelja zaprto.

Storitve

Ponujamo širok izbor kozmetično masažnih storitev

Cene storitev se nahajajo v zavihku cenik.

Nega obraza

Vsi imamo različne tipe kož in s tem drugačno nego. Nega obraza mora biti skrbno izbrana za vsakega posameznika ter izbrana tudi glede na letni čas. Vsebuje vse od različnih pilingov, serumov mask, ter krem. Koža bo ponovno zasijala in videz kože je nenadoma izboljšan.

Eylash lifting je nova inovativna metoda, ki nežno privzdigne trepalnice, jih na videz podaljša in naredi bolj voluminozne. Je nov pristop v primerjavi s tradicionalnim trajnim podaljševanjem trepalnic. Namesto rolic se uporabljajo bolj udobne silikonske blazinice, izboljšana pa je tudi formula izdelkov. Rezultat so nežno privzdignjene in ne zavihane trepalnice. Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke, bodo z lifting učinkom postale izrazite. Za bolj izrazit učinek priporočamo, da v tretma vključite tudi barvanje trepalnic. Prednosti: nežno privzdigne trepalnice, ustvari videz dolgih in voluminoznih trepalnic, oči naredi bolj izrazne, učinek je viden takoj, traja do 4 – 6 tednov.

Permanentno lakiranje
Je najnovejša tehnologija gelov, ki so fleksibilni, dolgo obstojni in se hitro ter enostavno odstranjujejo s topljenjem. Nanaša se tanko kot lak, je obstojen kot gel in ne poškoduje naravnega nohta. Gelish je primeren za vse, ki si želijo popolno nalakirane nohte, obstojne od 3 do 5 tednov ali pa želijo samo učvrstiti naravne nohte.
Manikira

Videz naših rok in nohtov je odraz vsakega posameznika, osebnosti, starosti ter negovanosti. Ker pa so izpostavljene različnim vremenskih pogojem jim je treba posvetiti redno negovanje in zaščito. Roke namočimo v prijetno kopel potem pa se posvetimo posamezni izbiri vsake stranke. Vaše roke bodo prav takšne kot si boste želeli.

Pedikura

Nega stopal je izredno pomembna za vsakega posameznika. Stopala so naše močno orodje telesa in jim je potrebno posvetiti posebno nego. Noge namočimo v prijetno kopel zatem sledi celoten postopek pedikure. Ko je obdelava stopal končana, vas čaka še relaksacijska masaža stopal z nanosom pravilne izbire kreme. Občutek lahkotnih stopal vas bo spremljal še cel dan.

Depilacija je odstranjevanje dlak s toplim voskom. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo, daljše kot so dlake, bolj temeljito se jih odstrani. S toplim voskom odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, s prsnega koša ali hrbta. Predele pod pazduhami, na obrazu in brazilski bikini pa depiliramo z vročim voskom. Depilacija ne predstavlja več bolečine, ker so najnovejše tehnologije poskrbele za to. Koža je prijetna na otip, mehka, vraščene dlake so zgodovina. Primerno še za tako občutljivo kožo.

Nohtna protetika
Uporablja se za prekrivanje raznih obolenj, podaljševanju nohtov do nohtne konice, izravnavanju površine nohta, pri korekturi glivičnih nohtov, pri nohtih z luskavico in ekstremno debelih olesenelih nohtih.
Ličenje

Bi se radi naličili za posebno priložnost, pa vam ne gre? V studiu Monnie poskrbimo, da je vaš make up primeren prav za vsako priložnost. Za posebni dogodek kot je poroka, gala večerja, maturanski ples, valeta ali pa bi radi osvežili znanje ličenja za vsak dan. Vse vam pokažemo in naučimo po vaši zelji. Make up je dodatek pri vsaki ženski in tista pika na i!

Masaža
Masaža pomeni izmenjavo dotikov med dlanmi in telesom. Dobra masaža ne prodre samo v kožo ampak tudi globlje v mišice in kosti. Redna masaža koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice, poskrbi za vse splošno dobro počutje. V našem salonu boste izkusili energijo naših rok in odšli domov pomirjeni ter z pravo energijo za naslednji dan.

Moška depilacija

Ker v Salonu Monnie ne delamo razlik med spoloma opravljamo tudi moško depilacijo intimnih predelov/ brazilko, ki jo tudi moški spol čedalje bolj prakticira. Depilacija se izvaja z novo tehnologijo voskov, pod katero se nanaša olje, ki pripravi kožo in dlake tako, da je depilacija neboleča in kožo pusti gladko ter prijetno na otip.